Geen zorgen, betaalbare catering

Een speciale verjaardag te vieren, een bedrijfsreceptie of een andere speciale gelegenheid. Voor privé of bedrijf/organisatie. U bent aan het juiste adres voor de culinaire ondersteuning bij Cuisine Bully. De meeste van u kennen Cuisine Bully al van de hoogwaardige culinaire versnaperingen op de Mixed Hockey Club Zoetermeer. Reeds velen hebben de mogelijkheden ontdekt van de betaalbare cateringmogelijkheden van Cuisine Bully. Enthousiast en verrassend zijn de afnemers geweest over de uiterst scherpe en goede prijs-kwaliteitverhouding. Cuisine Bully ziet u graag als de volgende gast.

Assortiment

Op de website treft u een overzicht van het assortiment. Omdat een culinair concept maatwerk vereist, kunt u altijd van de gepubliceerde concepten afwijken. Samen komen wij er altijd wel uit. Ook prijstechnisch kunt u kiezen voor meer of mindere concepten, niet iedereen beschikt immers over hetzelfde budget en ook daarin biedt Cuisine Bully maatwerk.

Communicatie

Indien u met mij in contact wil treden, verzoek ik u dat per email cuisinebully@hccnet.nl te doen. Dit medium werkt het efficiëntst voor een eerste oriëntatie. Bellen kan natuurlijk ook (zie contactgegevens) of mij gewoon even in het clubhuis van MHCZ aanspreken.

Afwassen zonder kosten

Cuisine Bully verzorgt kosteloos de afwas na afloop van het evenement. U verwijdert alleen de voedselrestanten en wij halen het serviesgoed op de afgesproken tijd bij u op.

Hardware

Borden, bestek en servetten en al het benodigde buffetmateriaal is gratis. Heeft u glaswerk, statafels, koffieservies, buffettafels, partytent en/of feestverlichting nodig, laat het mij weten. Tegen een scherp tarief kunt u dat bij Cuisine Bully inhuren en wordt alles bezorgd en opgehaald.

Bezorgkosten

Voor het bezorgen van het buffet en retourneren van de hardware/serviesgoed wordt er binnen Zoetermeer een bedrag van € 26,00 in rekening gebracht. U kunt het buffet ook kosteloos zelf ophalen bij de keuken van Cuisine Bully.

Starter

In ieder buffet kan de gast er voor kiezen om het buffet te starten met een soep in stijl van het hoofdbuffet.

Dessert

In ieder buffet kan de gast ervoor kiezen om het buffet af te sluiten met een dessert in stijl van het hoofdbuffet. Als u ervoor kiest om het gekozen buffet met een dessert af te sluiten, kunt u dat aangeven en zal ik u met plezier een dessert offreren in stijl van het hoofdbuffet. Doorgaans is de gemiddelde prijs voor een dessertafsluiting € 4,50 per couvert.

Cuisine Bully

Bezoekadres:
Van der Hagenstraat 19
2722 NT Zoetermeer

Correspondentieadres:
Oesterstraat 26
2651 KC
Berkel en Rodenrijs

Contact:
T | 06 48 11 88 03
E | cuisinebully@hccnet.nl

KvK | 27265327
BTW | NL 797 66 237 B01