Eten in thema

Het buffet wordt gestyled gepresenteerd op luxe buffetmateriaal. De gerechten worden bereid van verse grondstoffen en geheel volgens eigen receptuur.

Provençaals Buffet > Omschrijving

Een Provençaals buffet is een zogenaamd thema buffet.  Een Provençaals buffet kan uitstekend dienst doen als een volledige maaltijd.

In alle gevallen kunt u gerecht alternatieven aanvragen als er gerechten bij staan die u niet wenst!

Drie suggesties:

    • U kunt het buffet ook aanvangen met een soep als starter, in stijl van het buffet. In dat geval betaalt u € 1,50 extra.
    • U kunt dit buffet ook uitbreiden met meer soorten. In dit geval zal de prijs aangepast worden al naar gelang de gewenste uitbreiding.
    • U kunt ook besluiten om het buffet af te sluiten met een dessert buffet in stijl van het buffet, u krijgt er dan drie soorten dessert bij. U betaalt daarvoor  € 4,50 per couvert extra.

    Koude gerechten

    • Huisgemaakte grove boerenpaté en croute
    • Nicoise salade met tonijn, dragon, haricots verts, artisjokhart en hardgekookt ei
    • Salade crudite met chevre, pijnboompitjes en croutons
    • Asperge salade met coquilles
    • Zalm tartaartje van huisgerookte zalm, kruiden mayonaise en kiemgroenten

    Warme gerechten

    • Rijk gevulde Bouillabaisse à la Marseillaise met rouille
    • Provençaalse zalmmootjes in zongerijpte tomatensaus
    • Hoenderkuikenboutjes met provincaalse kruiden (ook lekker voor de kinderen!)
    • Warme boerenachterham met groene asperges, mini krieltjes en boerenroomboter
    • Origine cassoulet met witte bonen, worst, rookbuik, kruiden en tomatensaus

    Bijlagen

    • Frisse mesclum salade van verschillende slasoorten met verse kruiden dressing
    • Broodmand met ambachtelijk vers gebakken brood, huisgemaakte kruidenboter en olijventapanade

    Kostenoverzicht

    De kosten voor dit Provincaals buffet bedragen € 19,00 per couvert incl btw

    Met een soep als starter komt er € 1,50 bij

    Met een dessert ter afsluiting komt er € 4,50 bij


    Direct regelen:

    Online reserveren via deze link: contactformulier Cuisine Bully

    Of stuur een email naar cuisinebully@hccnet.nl of via WhatsApp bericht, sms of bellen naar 0648118803.

    Je kan ook gewoon aan de bar een reservering maken bij Gerard of bij één van de barmedewerkers. Wij hopen u spoedig als onze gasten te mogen begroeten!


    Ga naar:

    Cuisine Bully

    Bezoekadres:
    Van der Hagenstraat 19
    2722 NT Zoetermeer

    Correspondentieadres:
    Oesterstraat 26
    2651 KC
    Berkel en Rodenrijs

    Contact:
    T | 06 48 11 88 03
    E | cuisinebully@hccnet.nl

    KvK | 27265327
    BTW | NL 797 66 237 B01